У ДТП на Волині загинуло немовля, подробиці (фото)

Читать на русском
Автор
ДТП Новина оновлена 27 жовтня 2024, 15:58
ДТП. Фото Колаж "Телеграф"

6-місячна дитина загинула

На Волині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, у якій загинуло піврічне немовля. Автомобіль Volkswagen злетів з дороги та врізався у дерево поблизу села Яківці Луцького району.

Внаслідок аварії також постраждали двоє пасажирів. Про це повідомляє поліція Волинської області.

За кермом транспортного засобу перебував 33-річний мешканець Рівненської області. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням. Через це машина з'їхала з дороги та зіштовхнулася з деревом.

Окрім загиблої дитини, в автомобілі перебували ще двоє пасажирів – 9-річна дитина та 28-річна особа, які отримали травми різного ступеня тяжкості. Усі учасники ДТП є жителями Рівненської області.

Правоохоронці встановили, що водій був тверезим. За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Довідка. Стаття 286 Кримінального кодексу України передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Частина 2 цієї статті застосовується у випадках, коли порушення спричинило смерть потерпілого.

Раніше "Телеграф" також розповідав, що на Львівщині автобус потрапив у серйозну ДТП. Зіштовхнувся великий пасажирський автобус із легковим авто.