Напав з ножем на продавчиню, але "зарізав" лосося: у Полтаві взяли під варту дивного чоловіка (відео)

Читать на русском
Автор
Фігуранту загрожує до 15 років в'язниці Новина оновлена 28 лютого 2024, 15:19
Фігуранту загрожує до 15 років в'язниці. Фото Слово і діло

Зловмисник, погрожуючи ножем, вимагав у жінки гроші

У Полтаві суд узяв під варту чоловіка, якого підозрюють у розбійному нападі на 43-річну продавчиню, що стався 21 лютого у Київському районі обласного центру. 37-річному фігурантові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Про це йдеться на сайті Головного управління Національної поліції в Полтавській області. Інцидент стався 21 лютого близько 20-ї години.

У цей час до відділу №1 Полтавського районного управління поліції (Київський район) надійшло повідомлення про напад озброєного чоловіка на працівницю крамниці, розташованої на вул. Сінній.

На місці події правоохоронці провели слідчі дії та оперативні заходи. Поліція встановила, що зловмисник, погрожуючи ножем, вимагав у 43-річної жінки гроші. Коли продавчиня почала кликати на допомогу, нападник проштрикнув лосося, вихопив декілька товарів та втік з магазину.

"Під час реалізації оперативно-розшукових заходів ми встановили причетність до кримінального правопорушення 37-річного жителя Полтавського району. Йому вже вручили підозру у вчиненні розбійного нападу в умовах воєнного стану та обрали запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави", – повідомив Станіслав Коротаєв, тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу поліції №1.

Наразі слідчі дії тривають. Фігуранту загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на Львівщині солдатка зарізала свого товариша по службі у військовій частині.