Зарізав та намагався спалити: під Дніпром молодий бузувір позбавив життя чоловіка

Читать на русском
Автор
2175
Селище Васильківська Синельниківського району
Селище Васильківська Синельниківського району. Фото Відкриті джерела

Здійснивши злодіяння, підозрюваний намагався втекти за межі області

На Дніпропетровщині, де раніше чоловік убив дружину з дочкою і потім наклав на себе руки, стався ще один кривавий інцидент.

Про нього розповіли у Головному управлінні Нацполіції області.

Згідно з інформацією правоохоронців, у селищі Васильківка Синельниківського району сталася сварка між 23-річним хлопцем та 37-річним чоловіком.

Під час обміну звинуваченнями молодик вихопив ніж і завдав кілька ударів у груди своєму опонентові. Від отриманих поранень той помер на місці.

Щоб приховати сліди злочину, вбивця поклав тіло жертви на електроплиту та прикрив одягом. В результаті речі спалахнули і в будинку виникла пожежа.

Розуміючи наслідки свого вчинку, 23-річний підозрюваний намагався виїхати за межі Дніпропетровської області, але його затримали та доставили до відділення поліції.

Ніж, яким було скоєно вбивство

У ході розслідування обставин кривавого інциденту правоохоронці вилучили зброю вбивства – кухонний ніж, а також з’ясували, що у вересні зловмисник звільнився з місць позбавлення волі, де відбував термін за умисне вбивство.

Тепер, якщо суд доведе його провину, підозрюваному світить ще до 15 років за ґратами.

Поки що йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше повідомлялося про криваву драму під Дніпром, яка сталася в листопаді: жінка вбила чоловіка, ударивши його кілька разів у серце ножем.