Як за допомогою монет залучити багатство в будинок: давня народна прикмета

Читать на русском
Автор
673
Монети на порозі дому, які уособлюють віковічну традицію (фото створене з допомогою ШІ)
Монети на порозі дому, які уособлюють віковічну традицію (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Дізнайтесь, куди наші предки клали монети для власного збагачення

Традиція класти монети під поріг дому є стародавнім звичаєм, що зустрічається в багатьох культурах по всьому світу. Цей обряд, що передається з покоління в покоління, символізує не лише матеріальне багатство, але й благополуччя та захист для мешканців дому.

У цій статті разом з glavred ми розглянемо походження цієї традиції, її значення та сучасне трактування.

Що символізують монети під порогом?

Монета — це символ достатку та благополуччя. Вона вважається джерелом енергії, яка притягує до себе гроші. Класти монети під поріг означає закликати багатство в будинок.

Коли і як класти монети під поріг?

Найкращий час для проведення цього ритуалу — це період зростаючого Місяця. У цей час енергія в природі посилюється, що сприяє успіху в будь-яких починаннях.

Монети потрібно покласти під поріг будинку. Їх кількість може бути будь-якою, але краще, щоб їх було непарно. Важливо, щоб вони були цілими та чистими.

Як діє ритуал?

Вважається, що монети, що лежать під порогом, створюють навколо будинку особливу енергетичну захисну сферу. Ця сфера захищає будинок від негараздів і негативного впливу, а також притягує до нього гроші.

Крім того, монети під порогом символізують достаток і благополуччя. Вони налаштовують власників будинку на позитивний лад і допомагають їм досягти успіху в фінансових справах.

Чи працює ритуал?

Вірити чи не вірити в ритуал з монетами — це особиста справа кожного. Однак існує безліч історій про те, як цей ритуал допоміг людям залучити гроші і багатство.

Якщо ви хочете спробувати цей ритуал, то не бійтеся. Він не вимагає особливих зусиль або витрат, а результат може вас приємно здивувати.

Раніше "Телеграф" розповідав, про те, що ви не знаєте про миття підлоги старим одягом — і чому ви повинні припинити це робити негайно. Окрім цього, вас може зацікавити чому не можна дарувати ікону та, що означає якщо вона впала.