Бережіться: які чашки не підходять для чаювання - народні прикмети

Читать на русском
Автор
2070
Чашки для чаю - це не просто посуд, а й предмети, які можуть впливати на наше життя (фото створене з допомогою ШІ)
Чашки для чаю - це не просто посуд, а й предмети, які можуть впливати на наше життя (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Якщо ви хочете уникнути неприємностей, краще не пити чай з цих чашок

Чай — це один з найпопулярніших напоїв у світі. Його п'ють вдома, в офісі, в кафе і ресторанах. Чаювання — це не просто спосіб вгамувати спрагу, але й ритуал, який може принести удачу або, навпаки, накликати біду.

Згідно з народними повір'ями, відомо, що існують певні чашки, з яких не рекомендується пити чай. Вважається, що це може викликати різні негативні наслідки, такі як захворювання, невдачі в справах та проблеми в сімейному житті, як повідомляє ukr.media.

Отже, з яких чашок не можна пити чай?

  • Скляні чашки. За одним із забобонів, скляні чашки вважаються "прозорими" в енергетичному сенсі. Через них в організм людини можуть проникнути негативні енергії, що можуть завдати шкоди його здоров'ю та життю.
  • Чорні чашки. Чорний колір асоціюється з тугою, смутком і невезінням. Тому вважається, що пити чай з чорних чашок може призвести до погіршення настрою, а також до фінансових проблем.
  • Поламані чашки. Поламані чашки символізують розлад і руйнування. Тому вважається, що пити чай з таких чашок може призвести до сварок, скандалів і розставання з близькими людьми.
  • Різнокольорові чашки. Різнокольорові чашки можуть викликати енергетичну плутанину. Вважається, що пити чай з таких чашок може призвести до неуспіхів у справах і в особистому житті.
  • Пластикові чашки. Пластик — це синтетичний матеріал, який не має природної енергії. Тому вважається, що пити чай з пластикових чашок може призвести до погіршення здоров'я.

Звичайно, вірити чи не вірити в ці забобони — це особиста справа кожного.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно заварювати чай у чайних пакетиках. Окрім цього, вас може зацікавити стаття про поради, які допоможуть вам пережити холодну зиму в квартирі.