Щоб гроші водились: обряд притягнення багатства на Новий рік

Читати російською
Автор

Новий рік — час чудес, тому не зайвим буде провести обряд з привернення грошей

Новий рік — це час, коли ми віримо в чудеса і загадуємо бажання. Ми хочемо, щоб наступний рік був щасливим і вдалим. Тому ми дотримуємося різних традицій і обрядів, які, за повір'ями, допомагають залучити удачу і багатство.

Одним з таких обрядів є підкладання монети під скатертину на Новорічний стіл. Цей обряд має давню історію і поширений у багатьох країнах світу.

Символіка монети в обряді притягнення багатства проста: монета — це гроші, а гроші — це символ благополуччя. Тому, поклавши монету під скатертину, ми символічно закликаємо достаток у свій будинок.

Також монета може символізувати Сонце, яке є джерелом життя і світла. Тому, поклавши монету під скатертину, ми також закликаємо удачу і успіх у новому році.

Ось кілька порад, які допоможуть вам провести обряд притягнення багатства:

  • Вибирайте монету, яка має для вас особливе значення. Наприклад, це може бути монета, яку вам подарували близькі люди, або монета, яку ви знайшли.
  • Покладіть монету під скатертину напередодні Нового року.
  • Залиште монету під скатертиною до наступного Нового року.

Якщо ви хочете, щоб обряд був ще ефективнішим, ви можете провести його за певними правилами:

  • Перед тим, як покласти монету під скатертину, подумайте про своє бажання.
  • Коли будете класти монету, промовляйте своє бажання вголос.
  • Покладіть монету на червону тканину.
  • Залиште монету під скатертиною до наступного Нового року.

Незалежно від того, вірите ви в обряд притягнення багатства чи ні, провести його все одно варто. Це може бути просто приємний ритуал, який допоможе вам налаштуватися на позитив і загадати бажання на Новий рік.

Нагадаємо, Телеграф вже писав, які прикмети пов’язані з чорними котами. Також, ми розповідали, як не накликати грошові негаразди.