Пригостив морозивом і задушив: чоловік познущався з 16-річної дівчини на Одещині (фото, відео)

Читать на русском
Автор
2373
Колаж "Телеграфу" Новина оновлена 10 вересня 2024, 23:33

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі

В Одеській області сталося жорстоке вбивство. Тіло 16-річної Олени Пелін у неділю, 8 вересня, знайшли у місцевій водоймі.

Правоохоронці уже затримали підозрюваного у скоєному. Про це пресслужба Головного управління національно поліції в Одеській області повідомила на своєму офіційному сайті.

За даними поліції, тривогу забила тітка Олени. Вона зателефонувала на спецлінію "102" та розповіла, що 8 вересня племінниця пішла з дому і перестала відповідати на дзвінки. Співробітники правоохоронних органів негайно розпочали пошуки, які тривали кілька годин.

Вночі тіло дівчини знайшли у водоймі неподалік села. На тілі були помітні ознаки насильницької смерті, зазначається у повідомленні.

Для встановлення точної причини смерті призначено судово-медичну експертизу. Попередні дані вказують на удушення.

У ході розслідування з'ясувалося, що Олена спілкувалася з 33-річним односельцем. За версією слідства, чоловік "пригостив дівчину морозивом, після чого почав до неї чіплятися". Коли Олена почала пручатися, зловмисник задушив її. Аби приховати злочин, він скинув тіло у водойму, кажуть правоохоронці.

Підозрюваного затримано, він зізнався у скоєному та дав свідчення щодо обставин злочину. Зараз слідчі готують офіційні документи, щоб оголосити затриманому про підозру у навмисному вбивстві. Найближчим часом суд має прийняти рішення щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваного на час слідства. За ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Слідство триває. Правоохоронці проведуть низку додаткових експертиз, результати яких можуть вплинути на остаточну кваліфікацію злочину.

Раніше "Телеграф" писав, що автобус з військовими розбився у серйозній ДТП під Львовом. Є загиблий та багато постраждалих.