Прямо посеред вулиці: у Луцьку невідомі кинули гранату у натовп людей, є постраждалі (фото)

Читать на русском
Автор
1059
Вибух гранати у Луцьку Новина оновлена 07 липня 2024, 22:57
Вибух гранати у Луцьку. Фото Колаж "Телеграф"

В поліції прокоментували трагічний випадок

У неділю, 7 липня, з невідомого автомобіля в Луцьку кинули гранату в натовп. Вже відомо, що є постраждалі.

Про це повідомляє агенція "Конкурент". Свідки зазначають, що подія сталася сьогодні ввечері в районі магазину АТБ, що на вулиці Ковельській.

Невідомий чоловік просто з вікна авто кинув гранату, яка здетонувала. Вибух почули навіть мешканці сусідніх будинків. Рух вулицею перекрили.

За попередніми даними, внаслідок інциденту постраждало нібито п'ятеро осіб. Територію обгородили, а людей "попросили" піти.

За даними телеграм-каналів, у Луцьку оперативно затримано чоловіка, якого підозрюють у підриві гранати посеред вулиці. Затримання підозрюваного підтвердили і в поліції.

Окрім цього, зазначили, що на місці події працюють медики та поліцейські. Кількість постраждалих ще уточнюється.

Варто зазначити, що це не перший такий випадок з гранатою. Наприкінці червня у Бучі стався жахливий інцидент — чоловік підірвав гранату в автомобілі. Підривник загинув на місці.

Також на Київщині був ще один трагічний випадок. На території Сквирської громади зловмисник кинув на вулиці гранату. Через викликаний вибух травми різного ступеня тяжкості отримала випадкова перехожа і сам зловмисник.

На початку червня в Києві невідомий кинув гранату у фасад будинку на Нивках. Його було затримано.

"Телеграф" також писав, що в травні 2024 року у Броварах чоловік підірвав гранату посеред вулиці. Він тікав від поліції.