Зупинився "догори дриґом": що буде, якщо попасти у сліпу зону автомобіля (фото)

Читать на русском
Автор
Автомобілі розтрощено Новина оновлена 27 травня 2024, 12:48
Автомобілі розтрощено. Фото dtp.kiev.ua

Ось що буде, якщо спішити поперед батька в пекло

У Києві ранкове зіткнення двох автомобілів закінчилось перекиданням буса. Подія відбулась на Великій кільцевій дорозі, поблизу станції Південна Борщагівка.

Відповідні фото та відео опубліковані у місцевих каналах у Telegram. Як видно на фото, зіткнення відбулось між вантажним автомобілем синього кольору Volkswagen та білим легковиком марки Toyota.

ДТП у Києві 27 травня

За попередньою інформацією, синій бус під час розвороту потрапив у сліпу зону легковика. У результаті зіткнення з білим легковим авто його закинуло на тротуар. Там вантажне авто зачепилось за бетонні блоки та перекинулось. Попередньо, у результаті дорожньо-транспортної події ніхто не постраждав.

ДТП у Києві 27 травня

На відео, знятому, ймовірно, одним із учасників ДТП, видно, що обидва автомобілі отримали суттєві механічні пошкодження. У Toyota розбитий перед, синє авто побите зі всіх боків, також у нього тріснуло лобове скло.

ДТП Київ 27 травня

Нещодавно схожа ДТП трапилась на перехресті вулиць Антоновича і Ділової. Там після зіткнення також автомобіль перекинуло на дах.

Раніше "Телеграф" писав про ДТП у Києві за участі трьох авто. У результаті зіткнення загинула дитина, а у лікарню з важкими травмами потрапила вагітна жінка та чоловік.