Убила свекруху шваброю: на Хмельниччині жінка позбавила життя матір чоловіка

Читать на русском
Автор
6048
Швабра Новина оновлена 06 січня 2023, 23:35
Швабра. Фото Відкриті джерела

У ході з’ясування стосунків зловмисниця завдала пенсіонерці 20 ударів шваброю по голові

На Хмельниччині, де в листопаді минулого року "розбірки" між родичами завершилися вбивством, нещодавно стався ще один інцидент зі смертельним наслідком.

Про нього розповіли у Хмельницькій обласній прокуратурі.

За інформацією правоохоронців, трагедія розігралася у місті Ізяславі – там у будинку 80-річної жінки проживали її рідний син та невістка.

Пара доглядала господиню будинку, але стосунки між невісткою і свекрухою не складалися: часто виникали сварки та конфлікти. Під час одного з них невістка забила 80-річну матір чоловіка до смерті.

"Схопила те, що було під рукою – дерев’яну швабру, якою завдала близько 20 ударів по голові потерпілої та численні забиття по інших частинах тіла. Від отриманих травм пенсіонерка померла на місці події ", — зазначили у відомстві.

В результаті інциденту 58-річну мешканку Ізяслава визнано винною в умисному вбивстві і засуджено до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що напередодні новорічних свят суд у Хмельницькій області суд визнав 51-річного чоловіка винним у замаху на зґвалтування та повторне зґвалтування своєї падчерки. Вперше негідник поглумився над дитиною, коли дівчинці було 11 років.