Позбудетесь неприємностей: що буде, якщо кинути шпильку в окріп

Читать на русском
Автор
1964
Щоб притягнути до себе щастя, можна кинути шпильку в окріп (зображення створено за допомогою ШІ)
Щоб притягнути до себе щастя, можна кинути шпильку в окріп (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, для чого треба кидати шпильку в окріп.

У народних традиціях України існує безліч прикмет, які стосуються різних аспектів життя людини. Одна з таких прикмет говорить, що якщо кинути шпильку в окріп, то можна позбутися від неприємностей і проблем.

Вважається, що ця прикмета виникла ще в сиву давнину, коли люди вірили в силу магії. Шпилька вважалася потужним оберегом, який міг захистити від злих сил. Кидання шпильки в окріп було своєрідним ритуалом, який допомагав очистити простір від негативу. Про це пише glavred.

Символіка прикмети

Вода, в яку кидають шпильку, символізує очищення. Окріп, як і вода взагалі, має властивість розчиняти все негативне. Шпилька, яка символізує зло і негатив, розчиняється в окропі, а разом з нею і всі неприємності, які вона притягує.

Як правильно кидати шпильку в окріп

Щоб прикмета спрацювала, потрібно дотримуватися кількох правил:

  • Шпилька повинна бути новою. Вживана шпилька може принести з собою негатив, який вона накопичила під час використання.
  • Шпильку потрібно кинути в окріп з чистим серцем і добрими помислами. Якщо ви кинете шпильку з поганими думками, то прикмета може не спрацювати, або навіть навпаки, призвести до негативних наслідків.

Якщо ви хочете захистити себе від неприємностей, то можна носити з собою шпильку в кишені або сумці. Шпилька, яка знаходиться в безпосередній близькості від вас, буде служити вам оберегом.

Раніше "Телеграф" розповідав, про що це віщує загублення каблучки за народними прикметами.