"Відчують усі": мольфар розкрив, що не так зі смертю путіна

Читать на русском
Автор
9849
путін однією ногою в могилі
путін однією ногою в могилі. Фото dialog.ua

За словами Гордєєва, диктатор перебуває між життям та смертю

Існують різні чутки щодо кривавого президента росії володимира путіна, включаючи чутки про його можливу смерть і наявність у нього двійників.

Про те, чи мертвий російський диктатор, розповів український екстрасенс та мольфар Макс Гордєєв. В ефірі програми "Ранок у великому місті" ясновидець сказав, що путін зараз перебуває між життям і смертю.

"Коли помре, ви відчуєте це все, ви будете чітко знати, що путін помер. На даний момент, це більш схоже на історію, яка була з пригожиним, кадировим або іншими політиками, за яких говорили, що вони померли, але насправді ні", — зазначив Гордєєв у своєму прогнозі.

Мольфар додав, що причиною появи чуток та обговорень про смерть президента рф — це звична тактика, яка використовується на російських телеканалах.

Раніше мольфар висловив думку про стан шкіри на обличчі путіна. Нещодавно в інтернеті з’явилися відео, на яких помітні зміни на шкірі щік президента російської федерації. Згідно з Гордєєвим, це не результат пластичної хірургії, а наслідок якогось захворювання.