"Їх зіллють": таролог розкрила подальшу долю російських пропагандистів

Читать на русском
Автор
849
Російським пропагандистам залишилося недовго
Російським пропагандистам залишилося недовго. Фото hromadske

Випала карта "Розбите серце"

Кінець російської федерації не за горами. Про це заявляють багато езотериків та фахівців у галузі астрології, тарології, нумерології. росія впаде, раніше сказав мольфар Макс Гордєєв, своєю чергою український таролог Анастасія Арта передбачила за картами, що стане з російськими пропагандистами, які можуть виправдати будь-який прояв жорстокості військових армії рф.

В інтерв’ю "Фактам" таролог розповіла, що будь-якого рупора кремля зіллють, як тільки країна-агресорка відчує, що їй, як державі, залишилося існувати зовсім небагато часу.

"Як кажуть, їх зіллють. Випала карта "Розбите серце". Ті, хто вважав, що вони будуть символом, самі ж постраждають від цієї машини. Їх можуть також убити, бо ми бачимо, що агресія на карті йде зверху", — заявила Анастасія Арта.

Раніше український екстрасенс та мольфар Максим Гордєєв розповів про замах на двох відомих опальних росіянок — пропагандистки маргарити симоньян та а-ля опозиціонерки Ксенії Собчак. За його словами, ці росіянки сильно перебільшують свою значущість у росії.