Що повісити на ялинку, щоб у 2023 році були удача, гроші і кохання

Читать на русском
Автор
44204
Як нарядити ялинку, щоб привабити удачу
Як нарядити ялинку, щоб привабити удачу. Фото freepik.com

Привернути увагу Чорного Водяного Кролика можуть правильно підібрані ялинкові іграшки

Головний атрибут новорічних та різдвяних свят – це гарно вбрана пухнаста ялинка. Вона здатна подарувати справжнє свято, створюючи особливий настрій, зміцнюючи віру у щасливе майбутнє.

Оскільки за китайським гороскопом символом 2023 року стає Чорний Водяний Кролик, дуже важливо знати, які ялинкові іграшки можуть роздратувати господаря року, а також, які прикраси, навпаки, здатні привабити удачу, гроші і кохання на наступні 12 місяців. Вибирати іграшки варто в тому забарвленні, яке припаде до душі новому покровителю. Про це пише dailyhoro.

Як нарядити ялинку, щоб привабити удачу у 2023 році

Привабити удачу вийде завдяки яскраво-бірюзовим, блакитним та бірюзовим кулям. Для залучення кохання на ялинку варто повісити парні іграшки (наприклад, білі голубки, яскраві качечки-мандаринки або ніжні рожеві серця). Тим, хто вже має другу половинку, варто повісити на новорічну ялинку пару записочок з побажаннями щастя та світлого кохання один одному. Для залучення грошей підійдуть натуральні шишки. Вони можуть бути декоровані блискітками золотистого чи срібного кольору. Підійдуть і невеликі медальйони із шоколаду у яскравій фользі.

Новорічна ялинка

Як правильно розподілити і вибрати колірну гаму

Щоб не перевантажувати гілки і не створювати ефекту хаотичності, краще обійтися декількома квітами-компаньйонами і повісити трохи куль. Підсилить ефект від вогників легкий однотонний дощик у невеликій кількості.

Раніше "Телеграф" розповідав, у яких прикрасах не можна зустрічати Новий рік-2023, а також, що не можна дарувати на новорічне свято, щоб не відлякати удачу.