Що не можна вішати на ялинку у 2023 році, щоб не роздратувати господаря року: шість заборонених прикрас

Читать на русском
Автор
80304
Такі прикраси не любить талісман 2023 року
Такі прикраси не любить талісман 2023 року. Фото pexels.com

Не всі іграшки варто вішати на святкове дерево

Крім того, що у 2023 році бажано прикрасити свою новорічну ялинку енергоефективно, не завадить і прислухатися до порад щодо підбору "правильних" прикрас. Все для того, щоб господар 2023 Чорний Водяний Кролик був задоволений, і не приніс у ваш будинок негатив і невдачу.

Список "заборонених" прикрас у 2023 році невеликий: лише 6 позицій, повідомляє Уніан. Саме від них краще відмовитися при прикрасі новорічної ялинки, інакше ви ризикуєте провести дуже невдалий рік, розлютивши його покровителя. Що ж не можна вішати на ялинку – читайте далі.

Що не можна вішати на ялинку на Новий рік 2023

  • Яскраві та пластикові іграшки — Чорний Водяний Кролик скромний і спокійний знак, який любить природу, тому всі іграшки яскравих квітів з ялинки краще зняти. Зверніть увагу на дерев’яні чи паперові прикраси.
  • Червоні іграшки — ніяких червоних та помаранчевих відтінків на ялинці, Кролик не любить цих кольорів. Краще вибирати прикраси холодних, синіх та білих відтінків, які у 2023 році притягують удачу.
  • Фігурки тварин — подбайте, щоб на ялинці не було іграшок із тваринами, які є ворогами кроликів. Також не варто вішати зображення вигаданих істот, особливо хижих.
  • Крихкі скляні іграшки — цей матеріал зовсім не поєднується із символом 2023 року, та до того ж і досить небезпечний, особливо якщо в будинку є маленькі діти чи тварини.
  • Іграшки з тріщинами та подряпинами — старі, пошарпані іграшки тільки принесуть у ваш будинок негативну енергетику.
  • Старі та несправні гірлянди — жодних прикмет, просто техніка безпеки. Через проблеми з проведенням у такій гірлянді ялинка може спалахнути.

Раніше "Телеграф" розповідав про недорогий лайфхак, який допоможе зробити ялинку на Новий рік більш пухнастою та пишною.