В Італії албанець важко поранив громадянина України: що відомо про інцидент

Читать на русском
Автор
Пістолет, з якого поранили українця, вкрали у 2013 році Новина оновлена 07 жовтня 2024, 23:42
Пістолет, з якого поранили українця, вкрали у 2013 році. Фото Відкриті джерела

18-річний хлопець був поранений в шию, причиною поранення стала побутова сварка

В Італії албанець важко поранив громадянина України під час сварки. 45-річний чоловік вистрілив у шию своєму 18-річному опоненту, хлопця доставили до лікарні та негайно прооперували.

Про це повідомляє італійське видання Tgcom24. Зазначається, що інцидент стався у населеному пункті Новате-Міланезе поблизу Мілану на півночі Італії.

"18-річного хлопця у важкому стані госпіталізували до лікарні Нігуарда в Мілані після поранення в суботу ввечері пострілом, який, очевидно, зробив партнер його матері в Новате-Міланезе. Чоловік, 45-річний албанець, нібито вистрілив у розпал сварки з молодим чоловіком. Його затримали за замах на вбивство, зберігання та зберігання незаконної зброї та отримання краденого. Поліція проводить розслідування", – сказано у повідомленні.

18-річний хлопець був поранений в шию, тому до лікарні його везли під кодом "червоний" – найвищий ранг терміновості. Його негайно прооперували, зараз життя українця у безпеці.

"У будинку, де сварка закінчилася пострілами, знайшли гільзу та пістолет, яким користувався 45-річний чоловік. Зброю викрали у 2013 році в Сассуоло, як і 40 патронів такого ж калібру", – додали журналісти.

Як вже писав "Телеграф", 4 жовтня на Львівщині сталось подвійне вбивство подружжя. Невідомий чоловік з рушниці застрелив власників комплексу для відпочинку та кількох озер.

Також раніше "Телеграф" писав про те, що в Росії військовий відкрив стрілянину і вбив своїх товаришів. В результаті є поранені та загиблі.