Кидався з ножем на людей: в центрі Чернігова вночі сталася різанина, деталі

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 липня 2024, 12:42

Патруль виявив підозрюваного за кілька хвилин

В ніч проти 7 липня у Чернігові сталася різанина просто на вулиці. Невідомий чоловік кидався на людей з ножем, поранив одного з них і втік. Інцидент стався на проспекті Перемоги.

Про це повідомила Патрульна поліція Чернігівської області. Нині нападника затримано.

"Сьогодні опівночі патрульні отримали виклик на проспект Перемоги про те, що невідомий чоловік кидається на людей з ножем. Інспектори відразу прибули на місце. Заявник пояснив, що компанія людей, повертаючи додому, біля підʼїзду зустріла чоловіка, який почав на них кидатися з ножем, одного поранив та втік у невідомому напрямку. Поліцейські викликали на місце медиків, які надалі госпіталізували пораненого", — йдеться в повідомленні.

Патрульні отримали прикмети нападника та почали обстежувати прилеглу територію. Вже за кілька хвилин патруль виявив підозрюваного.

"Екіпаж роти тактико-оперативного реагування виявив чоловіка, схожого за описом. На його одязі були плями бурого кольору. Під час поверхневої перевірки в кишені шортів громадянина, поліцейські виявили ніж зі слідами рідини, схожої на кров", — йдеться в повідомленні.

Проспект Перемоги у Чернігові

Поліціянти затримали чоловіка та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Мотиви вчинку підозрюваного нині не відомі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про те, що на Черкащині чоловік вбив свого брата-близнюка. Брати пили алкоголь й під час застілля між ними виникла суперечка.