"Вищий пілотаж": у Росії під час трюку службове авто роздавило гаішника (відео)

Читать на русском
Автор
Нещасний випадок Новина оновлена 28 червня 2024, 15:23
Нещасний випадок. Фото Колаж "Телеграфу"

Вищий пілотаж не вдався

У Підмосковʼї сталася надзвичайна подія під час показових виступів дорожньої поліції. Автомобіль, який їхав на 2 колесах, розчавив місцевого гаішника.

Незвичайний інцидент трапився в місті Івантєєвка Московської області під час демонстраційних виступів співробітників ДАІ. Службовий автомобіль впав на інспектора дорожньої поліції. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, а також публікує відповідне відео.

Подія сталася в центрі професійної підготовки працівників ДАІ, де виступала пілотажна група "Каскад". За задумом, автомобіль мав проїхати над лежачим на землі співробітником, балансуючи на двох колесах. Однак щось пішло не за планом, і машина опустилася, притиснувши колесом голову інспектора. Крім того, вона протягнула його кілька метрів по асфальту. За авто відразу побігли люди, аби визволити постраждалого.

Як повідомляється, він вижив, оскільки на голові у чоловіка була каска. Проте про стан співробітника ДАІ, не повідомляється. Він перебуває у лікарні. Як згодом повідомили місцеві ЗМІ, у нього перелом ноги і травми. Розповідають і про попередню причину події — авто не змогло набрати швидкості, тому впало.

Раніше "Телеграф" писав про те, що у Росії пенсіонер протаранив автобус із десятками військових РФ, що повертались з України. Обидві машини внаслідок зіткнення викинуло у кювет.