Педагог стала вбивцею: під Хмельницьким вихователька дитсадка позбавила життя коханку чоловіка

Читать на русском
Автор
19770
Ревнощі вбивають
Ревнощі вбивають

Суперницею жінки виявилася вчителька місцевої школи

На Хмельниччині, де восени хлопець задушив дівчину, намагаючись зав’язати з нею знайомство, суд виніс рішення у справі про вбивство жінки, яке сталася кілька років тому.

Про деталі події розповідає видання для українців у Польщі.

Зазначається, що в одному із населених пунктів Шепетівського району вихователька дитячого садка, дізнавшись, що її чоловік знаходиться у коханки, вчительки місцевої школи, разом із зятем під’їхали до будинку суперниці та влаштували над нею розправу.

Педагог била господарку металевим совком, а зять штовхнув її з такою силою, що жінка вдарилася об стіну, залишивши на ній сліди крові.

Вчинивши злодіяння, педагог із зятем поїхали додому, а їхня жертва за годину померла. Її тіло пролежало в будинку два дні, доки його випадково не виявили сусіди.

Вони викликали поліцію та медиків, які констатували у постраждалої закриту черепно-мозкову травму у вигляді перелому правої скроневої кістки зі стисненням та усуненням речовини головного мозку та тотальним крововиливом.

Під час слухань у суді обвинувачена розповіла, що ввечері до неї зателефонувала кума і повідомила, що вкотре бачила її чоловіка у коханки. Педагог знала, що чоловік протягом трьох років зраджував їй з вчителькою місцевої школи. Кожна зустріч коханців закінчувалася скандалами та сімейними "розбірками".

Жінка стверджувала, що була змушена терпіти походи чоловіка "наліво", оскільки не хотіла втратити права на будинок, у будівництві якого брала участь.

Того трагічного дня, почувши про чергову зустріч чоловіка з коханкою, вона нібито вирішила "поговорити" з нею і вирушила із зятем до будинку суперниці. Але та вирішила ухилитися від неприємних розмов і замкнулась у сараї.

Коли педагог із зятем спробували вивести коханку чоловіка для "розмови", почалася сутичка, під час якої потерпілій завдали побої, не сумісні з життям.

Під час слухань у суді педагог та її зять намагалися звалити провину один на одного, але в результаті судді прийняли рішення позбавити їх обох волі на 8 років та 6 місяців, а також стягнути з кожного по 200 тисяч гривень моральної шкоди на користь родичів загиблої.

Раніше повідомлялося про жорстоке вбивство під Рівним, де хлопець до смерті забив молотком 17-річну дівчину.