Моторошне вбивство під Львовом: жінка зарізала гостя і ховала його тіло кілька місяців у себе в ванній

Читати російською
Автор

Приводом для конфлікту стала словесна суперечка між господинею та гостем

Кримінальні хроніки останніх місяців показують, що громадяни, які зважилися на вбивство, часто намагаються позбутися тіл своїх жертв будь-якими доступними їм способами з метою відвести від себе підозру.

Саме так вчинила і 41-річна мешканка Львівської області, яка вбила свого гостя та потім за допомогою чоловіка кілька місяців ховала його тіло у ванній.

Про деталі вбивства розповіли у Львівській обласній прокуратурі.

Слідство встановило, що у квітні 2022 року в одному із сіл Львівського району, обвинувачена разом із чоловіком та їхнім 48-річним знайомим розпивали на кухні алкогольні напої.

Під час застілля між фігуранткою справи та гостем виникла словесна суперечка, під час якої господиня дому вихопила ніж та вдарила ним знайомого в груди. Від отриманих травм той помер на місці.

Щоб приховати сліди злочину, підозрювана попросила чоловіка допомогти їй перенесли тіло вбитого у ванну, де воно й знаходилося кілька місяців.

Після того, як поліція виявила труп, обвинувачену затримали і зараз вона перебуває під вартою.

Обвинувальний акт за фактом скоєння умисного вбивства направлений до суду, який незабаром розгляне інцидент і ухвалить рішення по ньому.

Раніше повідомлялося про інший випадок вбивства, після якого вбивця намагався сховати тіло своєї жертви: чоловік убив рідного брата та скинув його тіло у рів за околицею села.