Приревнував і задушив: під Одесою чоловік позбавив життя кохану, а тіло її спалив

Читать на русском
Автор
3271
Поліція розслідувала справу про вбивство
Поліція розслідувала справу про вбивство

Трагедія сталася під час спільної прогулянки цивільного подружжя

На Одещині, де на початку зими чоловік проник у чужий будинок з метою пограбування та позбавив життя господиню, сталося нове вбивство: у місті Арциз у лісосмузі на околиці міста виявили обгоріле тіло жінки.

Судмедекспертиза показала, що смерть громадянки настала внаслідок механічної асфіксії від перелому під’язикової кістки, повідомили у Відділ комунікації поліції області.

Поліцейські встановили особу потерпілої (це було 38-річна місцева мешканка), а опитавши її родичів та знайомих, вийшли і на передбачуваного вбивцю.

Під підозру потрапив 48-річний співмешканець убитої, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування та крадіжку. Під тиском незаперечних доказів, зібраних правоохоронцями, чоловік зізнався, що у грудні 2022 року під час прогулянки з громадянською дружиною околицями міста між ними виникла сварка на ґрунті ревнощів.

Чоловік жорстоко побив потерпілу, а коли вона знепритомніла, задушив мотузкою, яку носив із собою. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник відтягнув тіло в лісосмугу, що знаходиться поруч, і підпалив його.

"За наявності достатніх доказів, зібраних у ході розслідування, слідчі під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ", — сказано в повідомленні правоохоронців.

Слідство продовжується до з’ясування всіх деталей трагедії.

Раніше повідомлялося про жорстоке вбивство українки в Італії.