Можливо, ви неправильно використовуєте талісман-підкову: як залучити в дім щастя

Читати російською
Автор

Ми підкажемо, як правильно використовувати підкову.

Підкова — це один з найпопулярніших талісманів на щастя. Її можна зустріти в багатьох будинках, а також у ресторанах, магазинах і навіть на автомобілях. Однак, мало хто знає, що існують певні правила, яких потрібно дотримуватися, щоб підкова справді приносила удачу.

Згідно з народними повір'ями, підкова повинна бути чорною або коричневою. Це пов'язано з тим, що ці кольори символізують землю, яка є джерелом життя і достатку. Про це пише glavred.

Підкова також повинна бути зроблена з металу. Найкраще підходить мідь, яка має властивість притягувати позитивну енергію.

Підкову потрібно чіпляти на двері, щоб вона була спрямована вниз. Це пов'язано з тим, що в народі вважають, що підкова таким чином збирає в себе удачу і благополуччя.

Однак, мало хто знає, що існує обмеження на те, скільки підков можна чіпляти вдома. За народними повір'ями, в одному будинку можна чіпляти не більше трьох підков.

Чому так?

Справа в тому, що підкова є символом достатку і благополуччя. Якщо чіпляти в будинку занадто багато підков, то це може призвести до того, що удача і щастя будуть розподілені занадто рівномірно, і в будинку не буде достатку.

Крім того, багато людей вважають, що чіпляти в будинку більше трьох підков — це ознака марнославства і жадібності.

Якщо ви хочете, щоб підкова приносила вам удачу, то дотримуйтесь цих простих правил:

  • Використовуйте чорно-коричневу підкову, зроблену з міді.
  • Чіпляйте підкову на двері, щоб вона була спрямована вниз.
  • Не чіпляйте в будинку більше трьох підков.

Якщо ви хочете посилити дію талісмана, то можете помістити підкову в рамку або прикрасити її. Також можна повісити підкову над дверима в кухню, щоб вона залучала в будинок достаток і благополуччя.

Раніше "Телеграф" розповідав, про українські прізвища в яких є коріння від погодних явищ.