Накличете біду: чому не можна купувати календарі взимку

Читать на русском
Автор
Взимку краще утриматись від покупки календарів (зображення створено за допомогою ШІ)
Взимку краще утриматись від покупки календарів (зображення створено за допомогою ШІ)

Календар, куплений взимку, може притягувати негаразди

Календарі — це невід'ємний атрибут нашого життя. Вони допомагають нам орієнтуватися в часі, планувати справи і просто милуватися святковими картинками. Але мало хто знає, що існує народне повір'я, яке забороняє купувати календарі взимку.

Згідно з цим повір'ям, покупка календаря взимку може накликати біду на того, хто його придбав. Це пов'язано з тим, що зима — це період занепаду природи, час, коли все завмирає і готується до пробудження навесні. Тому купівля календаря в цей час може означати, що ви закриваєте для себе двері в майбутнє.

Існує також інша версія цього повір'я. Вона говорить, що календар — це символ часу, а зима — це кінець року. Тому купівля календаря взимку може означати, що ви замикаєте для себе минулий рік і не даєте йому можливості завершитися. Це може призвести до того, що ви будете тягнути за собою старі проблеми і не зможете рухатися вперед.

Якщо ви хочете уникнути можливих неприємностей, краще не купувати календарі взимку. Якщо ж ви все ж вирішите це зробити, то постарайтеся зробити покупку в першій половині зими, до різдва. Також можна вибрати календар, на якому не буде зображено ніяких конкретних подій, а тільки красиві картинки або пейзажі.

Навряд чи варто серйозно сприймати це повір'я. Однак, якщо ви є прихильником народних традицій, то краще не ризикувати і не купувати календарі взимку.

Раніше "Телеграф" розповідав, коли найкраще ставити ялинку, щоб залучити багатство. Ми поділилися цікавими забобонами.