Не залучіть у життя лиха: чому не можна святкувати свій день народження заздалегідь

Читать на русском
Автор
8859
Чому не можна святкувати день народження наперед
Чому не можна святкувати день народження наперед. Фото food.pibig.info

За кілька днів до дня народження енергетика іменинника змінюється

День народження — особливе свято у житті кожної людини, яке відзначається, як правило, у колі найближчих та рідних, з безліччю подарунків та привітань. Але обставини можуть скластися так, що імениннику не вдається відсвяткувати знаменну дату саме у свій день народження. Тоді починається пошук варіантів, на який день можна перенести вечірку.

У матеріалі Glavred перерахували основні прикмети та забобони, згідно з якими день народження точно не варто відзначати заздалегідь, тому що можна залучити в своє життя неприємності та проблеми.

Чому не можна святкувати день народження наперед

Езотерики кажуть, що за кілька днів до дня народження у іменинника змінюється його енергетика, людина ніби оновлюється і очищається від негативу, який скупчився, щоб новий рік почати "з чистого аркуша". Якщо в ці дні влаштувати святкування, то людині не вдасться позбутися старих проблем і вони переслідуватимуть її протягом усього року.

Крім того, вважається, що енергетика людини сильно ослаблена, а в день народження вищі сили дарують їй новий заряд, мотивуючи її на нові звершення. Якщо почати відзначати свято раніше, то цей подарунок вона не отримає і почуватиметься втомленою протягом усього наступного року.

Ще одна забобона говорить: святкувати день народження заздалегідь — значить "грати з долею". Такими діями іменинник може викликати гнів вищих сил, бо прискорює момент появи на світ.

Але, згідно з прикметами, є вихід із ситуації. Якщо немає інших варіантів і потрібно відсвяткувати день народження заздалегідь, то в цьому випадку необхідно сходити до церкви та попросити відповідний дозвіл у вищих сил. Вважається, що таким чином іменинник убереже себе від бід та проблем у майбутньому.

"Телеграф" писав раніше, що потрібно покласти в новий гаманець, щоб залучити фінансову удачу. Езотерики рекомендують прислухатися до цих порад.