Успіх буде вас супроводжувати: що потрібно зробити перед тим, як вийти з дому

Читать на русском
Автор
47659
Що потрібно зробити перед виходом із дому
Що потрібно зробити перед виходом із дому. Фото Pixabay

Ці прикмети можуть допомогти успішно виконати усі заплановані справи

Якщо хочете, щоб удача супроводжувала вас у справах, особливо, якщо ви збираєтеся на важливу зустріч чи співбесіду, тоді перед виходом з дому слід виконати ряд певних дій. Здавна вважається, що таким чином людина захистить себе від неприємностей.

Експерти в матеріалі Glavred розповіли, до яких прикмет слід прислухатися, щоб при виході з дому навколо вас була зосереджена тільки позитивна енергетика.

Що потрібно зробити перед виходом із дому

Якщо ви збираєтеся в далеку дорогу, тоді перед виходом не варто підмітати і мити підлогу, тому що можуть з’явитися перешкоди, які завадять вашим планам реалізуватися.

Якщо у вас запланована важлива зустріч чи ділові переговори, то не можна повертатися додому, якщо ви щось забули. В іншому випадку на вас можуть чекати неприємності. Якщо ж ви забули щось вкрай важливе і повернутися все ж таки довелося, обов’язково потрібно перед виходом з дому подивитися в дзеркало і показати язик своєму відображенню.

Також, згідно з прикметами, щоб у житті супроводжував успіх і вдача, необхідно перед тим, як вийти з дверей, погладити кут будь-якого столу. А виходячи з дому, постарайтеся не спіткнутися об поріг, бо це погана прикмета. Зате можна постукати у дверний одвірок, бо здавна вірили, що це також принесе успіх.

Якщо на вас чекає важлива дорога, покладіть у гаманець монетку з домашньої скарбнички, вона послужить талісманом і залучатиме в подорожі везіння та фарт.

"Телеграф" писав раніше, чому обідній стіл не можна витирати рукою чи серветкою. Езотерики рекомендують прислухатися до цих прикмет.