Можуть вкрасти красу або навіть скоротити життя: подарунки, які не можна дарувати жінкам

Читать на русском
Автор
27440
До вибору подарунка для жінки варто підійти відповідально
До вибору подарунка для жінки варто підійти відповідально. Фото pexels.com

Не всі подарунки приносять лише радість та позитив

Наближається Новий рік, а це означає, що настав час замислюватися, а то й уже купувати подарунки своїм коханим і близьким. Однак не варто робити це бездумно, адже багато хто, навіть потрібні, а іноді й неочевидні речі як подарунок можуть принести не лише радісні емоції, а й стати причиною багатьох бід.

Сьогодні ми хочемо розповісти вам, які презенти не варто подавати жінці, якщо не хочете, щоб її життя було сповнене невдач і хвороб. Щобільше, ці неприємності можуть зачепити і того, хто дарує.

Що не можна дарувати жінці:

  • Домашні капці – такий подарунок може спровокувати хворобу, адже ця річ асоціюється із лікарнею. Про капці білого кольору — і не думайте.
  • Перли – така прикраса символізує сльози.
  • Гребінець — оскільки цей предмет є частим учасником різних ритуалів, краще його й не дарувати. Мало того, подарований гребінець може спровокувати сварки.
  • Засоби особистої гігієни – якщо вірити прикметам, такий подарунок обіцяє хворобу чи сварку.
  • Годинник – подарунок, який може призвести до швидкої розлуки. Також у народі вірять, що подарований годинник прискорює життя людині, а це може спричинити хворобу та швидку смерть.
  • Носова хустка — також символ сліз та печалі.
  • Дзеркало — вважається, що такий подарунок забирає красу.

Раніше ми розповідали чому не можна дарувати мобільний телефон своїй другій половинці. Як виявилося, такий технологічний презент не несе нічого хорошого у відношенні двох людей, які люблять.