На Волині батько напився і тричі зґвалтував власну доньку

Читать на русском
Автор
2687
На Волині батько напився і тричі зґвалтував власну доньку

Чоловік перебуває під вартою і очікує суду, йому інкримінують статтю, яка передбачає довічне ув’язнення

Наприкінці липня місцеві мешканці розповіли про маніяка, який почав ґвалтувати та вбивати жінок в окупованому Луганську. На підконтрольній Києву території теж регулярно трапляються жахливі злочини, пов’язані з сексуальним насильством. Так на Волині правоохоронці викрили батька, який напився і тричі вчинив наругу над власною неповнолітньою донькою.

Як повідомила прес-служба Волинської обласної прокуратури, до суду був скерований обвинувальний акт проти 37-річного мешканця Луцького району, який вчинив злочин за ч.ч. 4,6 ст. 152 Кримінального кодексу України.

Злочин трапився ще 10 липня. Тоді чоловік напився і зґвалтував 12-річну дівчинку три рази. Наразі зловмисник перебуває під вартою і очікує суду. Йому інкримінують повторне зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. У разі, якщо його визнають винним, строк покарання для чоловіка може скласти до 15 років ув’язнення або довічного позбавлення волі.

Як повідомляв "Телеграф", днями на Черкащині чоловік жорстоко побив колишню кохану, яка прийшла з трирічною донькою забрати свої речі. Внаслідок нападу дівчинка зазнала закритої черепно-мозкової травми.