Чого чекати, якщо порвався ланцюжок: прикмети про прикраси

Читать на русском
Автор
5134
Езотерики вважають, що прикраси взаємодіють із енергетикою їхніх власників
Езотерики вважають, що прикраси взаємодіють із енергетикою їхніх власників. Фото takprosto.cc

Підбирати знайдену прикрасу — погана прикмета

Про прикраси існує маса прикмет. Одна з найвідоміших – про те, що не варто піднімати прикрасу з дороги, як і низку інших речей. Езотерики вважають, що енергія прикраси взаємодіє з біополем людини і згодом у тому ж золотому або срібному ланцюжку накопичується певна інформація про її власника.

Як пише "Телеграф", є щонайменше чотири прикмети про прикраси, на які радять звертати увагу езотерики. У деяких випадках, на їхню думку, це допоможе уникнути вам нещастя та проблем.

Якщо ланцюжок потьмянів або почорнів

Вважається, що такий сигнал говорить про проблеми в організмі. І якщо ланцюжок змінив колір, значить у його власника є внутрішні проблеми.

До чого рветься ланцюжок

Народна прикмета говорить про те, що якщо прикраси розірвалися у заміжньої жінки, то чекати на сварку з чоловіком. Езотерики схиляються до того, що розірваний ланцюжок у самотньої людини свідчить про наявність негативу, що надходить ззовні. І вважається, що ланцюжок рветься тоді, коли більше не здатний захищати від поганої енергії, що вивалюється на людину.

Прикмети про втрачені прикраси

Є думка, що втрата ланцюжка – сигнал про те, що людина припустилася якоїсь помилки і вибрала не той шлях. У такому разі в езотериці рекомендують взяти паузу та переосмислити свої плани та цілі в житті.

Чому не можна піднімати знайдений ланцюжок

Не варто підбирати з дороги прикрасу, яку ви знайшли. Старі прикмети свідчать, що це принесе біди та неприємності, а можливо і самотність та невдачі. Адже ви не знаєте, хто був власником цього ланцюжка.

Раніше "Телеграф" писав, які "мертві" предмети у будинку притягують негатив.