"Прокляте місце": на покинутому Дарницькому вокзалі сталася моторошна трагедія (відео 18+)

Читать на русском
Автор
1944
Ілюстрація Новина оновлена 26 липня 2024, 17:07
Ілюстрація. Фото Колаж "Телеграфу"

На місці працювали усі екстрені служби міста

У п’ятницю, 26 липня, у Дарницькому районі Києва стався трагічний інцидент — на занедбаній будівлі Дарницького вокзалу було виявлено хлопця, який упав з висоти. Потерпілий перебував у свідомості, але він отримав тяжкі травми.

Про це повідомляють київські Телеграм-канали. Правову кваліфікацію події буде присвоєно після проведення всебічного розслідування.

На недобудові Дарницького вокзалу, розташованого по вулиці Привокзальній, було виявлено молодика. Хлопець упав з висоти кількох поверхів та приземлився на асфальтні плити.

На місце оперативно прибули медики швидкої допомоги, які почали надавати потерпілому допомогу та наклали йому на шию "шину".

На опублікованих у соцмережі кадрах видно, що постраждалий у свідомості, однак у нього закривавлено обличчя і він важко, гарячково дихає.

Що саме сталося тут – суїцид чи нещасний випадок – невідомо.

Причини та обставини трагедії належить встановити слідству. За цим фактом буде проведено розслідування.

У соцмережі зазначають, що на цій недобудові всього за пару днів сталося одразу кілька подібних інцидентів. Це місце навіть почали називати "проклятим".

Увага! Відео містить нецензурну лексику та чутливі кадри. Перегляд призначений виключно для дорослих!

Довідково: Дарницький вокзал почали будувати у 2003-2004 роках. Будівля вокзалу мала бути висотою в 6 поверхів (сьомий — технічний), а під вокзалом була б станція метро Сирецько-Печерської лінії. Добова пропускна спроможність вокзалу розрахована на 14 600 осіб, а загальна площа будівлі – майже 71 000 квадратних метрів. Орієнтовна кошторисна вартість будівництва становила 1,7 мільярда гривень.

За кілька років об’єкт повністю закинули, навіть не заморозивши вже практично завершену будівлю. У 2018 році з недобудованого Дарницького вокзалу зняли всі будівельні крани, а споруда через відсутність її консервації стала непридатною.

Трагедія сталася на недобудові Дарницького вокзалу

Нагадаємо, днями у Києві з вікна багатоповерхівки вистрибнув голий чоловік. Інцидент стався у житловому комплексі "Пори року" на вулиці Мокра, 16 (Кудряшова).

Чоловік якимось дивом вижив, і медикам навіть вдалося його реанімувати. Потім постраждалого госпіталізували, але від отриманих травм він зрештою помер.

Обставини трагедії встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві зі скляного мосту зістрибнув молодий хлопець. Документів він при собі не мав і був одягнений тільки в одні шорти.