У ДТП на Рівненщині жінка, що вижила, втратила всю родину і онука: йому тільки виповнилося шість

Читать на русском
Автор
1672
Стали відомі подробиці ДТП у Рівненській області
Стали відомі подробиці ДТП у Рівненській області. Фото Колаж "Телеграф" / ДСНС Рівненської області

За два дні до смерті у дитини був день народження

У страшній автокатастрофі на Рівненщині, яка сталася 6 липня, наймолодшій з 14 жертв було всього шість років. Разом із хлопчиком загинули його батьки. Вдалося вижити лише бабусі, яка знаходилася в цьому ж автобусі й бачила за секунду до аварії, як на них летить вантажівка.

Про це розповіли у поліції рівненської області. Зазначається, що одна з версій – пошкодження колеса вантажівки. Наразі усі 14 загиблих ідентифіковані: це мешканці Хмельницької та Рівненської областей від 20 до 67 років.

"Наймолодшій жертві ДТП — хлопчику, четвертого липня виповнилося шість. Серед загиблих — батьки дитини. Вижила в автокатастрофі лише його 57-річна бабуся — мешканка Нетешина", — йдеться у повідомленні.

У жінки діагностували закритий перелом передпліччя, закриту черепно-мозкову травму та забиття грудної клітки. Наразі для її життя немає загроз.

Постраждалу вже допитали. Вона розповіла, що бачила, як на автобус їде вантажівка.

В цей час розглядають такі версії:

  • зіткнення вантажівки на смузі зустрічного руху з маршруткою сталося внаслідок пошкодження колеса;
  • випуск на лінію ТЗ з технічною несправністю;
  • неуважність водія, порушення правил дорожнього руху чи інші обставини непереборної сили.

Деталі ДТП

У суботу, 6 липня, біля села Верхів на трасі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" о 15:45 сталася серйозна аварія. Автоцистерна зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом, у якому перебували пасажири. Внаслідок ДТП 4 людей загинули, серед них 6-річна дитина.

Згодом у прокуратурі повідомили, що в аварії загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса. Встановлено, що водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу. Проте "Ми — Україна" повідомляє, що у вантажівки розвалилося переднє колесо і через це водій втратив керування.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Івано-Франківську жінка випала з маршрутки на ходу. Внаслідок пригоди вона отримала серйозні травми. У мережі з’явилось відео цього інциденту.