Як у "Пункті призначення": у Києві відбійник пробив авто наскрізь (фото та відео)

Читать на русском
Автор
671
Аварія сталася вночі 6 липня Новина оновлена 06 липня 2024, 07:51
Аварія сталася вночі 6 липня. Фото Колаж

Правоохоронці встановлять подробиці ДТП та його причини

У Києві на Софіївській Борщагівці сталася моторошна ДТП — авто врізалося у відбійник, і той пройшов наскрізь. Дивом обійшлося без постраждалих.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Що спричинило аварію з’ясують правоохоронці.

Аварія сталася на повороті до "Столичного ринку" поряд з автозаправкою Shell уночі 6 липня. На кадрах, які публікують із місця ДТП, видно, що відбійник увійшов під капот автомобіля марки Honda на чернігівських номерах, пройшов через салон між водійським та пасажирським сидіннями, і вийшов через заднє скло. За словами очевидців, ні водій, ні його пасажир серйозно не постраждали, а "вийшли та пішли собі", тобто втекли з місця аварії. Від удару у салоні спрацювали подушки безпеки.

У мережі припустили, що водій міг бути п’яним або надто перевищив швидкість і не зміг вчасно зорієнтуватися на дорозі під час руху. Саме авто зазнало серйозних пошкоджень і, швидше за все, ремонту чи відновленню не підлягає.

Очевидно, водій не помітив, що дорога з одностороннім рухом у цьому місці розділяється відбійником. На місці працювали правоохоронці, які встановлять подробиці та причини аварії.

Також "Телеграф" розповідав про те, що у Дніпрі зіткнулися трамваї. Аварія сталася у той момент, коли в районі відключили світло.