Зґвалтував 2-річну і поглумився над 5-річною? У Луцьку підозрюють підлітка-родича жертв

Читать на русском
Автор
Ілюстративне зображення Новина оновлена 24 травня 2024, 16:54
Ілюстративне зображення. Фото Facebook

Дітей забрала швидка та доставила в лікарню

У Луцьку 16-річного хлопця підозрюють у зґвалтуванні малолітньої дитини. Зокрема, він міг поглумитись над 5-річною та 2-річною дівчинкою, які перебували в одному будинку з ним.

Після інциденту дітей забрала швидка допомога і доправила до Волинської обласної дитячої лікарні. За даними сюжету ТРК "Аверс", в поліції порушили справу, а підлітку вже обрали запобіжний захід.

Зазначається, що у неділю, 19 травня, юнак познущався з малолітніх дітей. За попередніми даними, постраждала від дій сексуального характеру саме дворічна дитина. Підліток, якого підозрюють у злочині, є її родичем.

Журналісти місцевих ЗМІ встановили, що у хлопця є матір з інвалідністю, а навчається він у спеціалізованій школі, заняття в якій останнім часом почав пропускати. Матір потерпілих дітей – його сестра. Батько дітей помер торік. Родина вважається такою, що перебуває у складних життєвих обставинах.

За словами місцевих мешканців, у день трагедії біля будинку бачили поліцію та швидку. Дітей було доправлено до Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі оцінили їхній стан як некритичний і неважкий. Після огляду фахівців з обласної лікарні їх виписали у вівторок.

Зазначається, що підлітку оголосили підозру і він перебуває під домашнім арештом. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за цим фактом. Судмедексперти встановлюють, чи було проти дітей вчинено злочин.

Раніше "Телеграф" писав, що у Києві чоловік в стані алкогольного сп'яніння напав на іншого пасажира столичного метрополітену. Нападник завдав удару ножем у живіт потерпілому.