Бив, душив і завдав 10 ударів ножем: під Одесою молодик позбавив життя жінку, яка була для нього "як матір"

Читать на русском
Автор
10988
Будинок, де було скоєне вбивство
Будинок, де було скоєне вбивство

Зрозумівши жахливість свого вчинку, вбивця накрив тіло жертви ковдрою, втік і позбувся речових доказів

В Одеській області поліцейські затримали 24-річного місцевого жителя за жорстоке вбивство жінки, яка піклувалася про нього, як про рідного сина.

Про це говориться в повідомленні обласного управління Нацполіції.

Правоохоронці встановили, що потерпіла кілька місяців проживала у будинку своїх знайомих в одному з сіл області і наглядала за їх господарством.

14 травня до неї прийшов знайомий молодий чоловік із проханням позичити гроші. Отримавши відмову, гість обурився, і між жінкою та молодиком спалахнула сварка.

В ході суперечки чоловік почав душити знайому, бив по голові побутовим приладдям і наніс понад десять ударів ножем.

Зрозумівши, що вбив жінку, він накрив її тіло ковдрою, втік і позбувся свого скривавленого одягу та ножа.

Тіло вбитої виявив три дні потому родич власників оселі та негайно викликав поліцію. Правоохоронці за лічені години встановили правопорушника, який зізнався у скоєному, зазначивши, що потерпіла була йому як прийомна мати, але в розпалі суперечки він надто розлютився.

Під час поверхневого огляду фігуранта в його кишені поліцейські виявили пакунок з кристалічною речовиною, схожою на наркотичний засіб "сіль", а в його оселі – речові докази причетності до вбивства жінки. Також з'ясувалося, що відносно нього на розгляді Суворовського районного суду міста Одеси знаходиться обвинувальний акт за крадіжку, а сам чоловік не з'являвся на судові засідання, через що був оголошений у розшук.

"За наявністю достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині (вбивстві), що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з санкцією згаданої статті, молодикові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років", — говориться у повідомленні правоохоронців.

Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу, яка і встановить точну причину смерті.

Триває слідство.

Раніше повідомлялося про жорстоке вбивство під Кривим Рогом, де жінку тяжко побили табуретом і підрізали, а потім з метою знищення доказів підпалили будинок.