Забив молотком до смерті: відомі деталі вбивства неповнолітньої на Рівненщині

Читать на русском
Автор
3340
Тіло дівчини виявили на вулиці поряд із будинком підозрюваного
Тіло дівчини виявили на вулиці поряд із будинком підозрюваного

Свій вчинок 21-річний підозрюваний пояснювати відмовляється

В Україні стрімко зростає відсоток убивств, які злочинці скоюють у себе чи жертви вдома. Не встигли вщухнути розмови про резонансну смерть чоловіка у Дніпрі, як із Рівненської області прийшли чергові трагічні звістки. Правоохоронці розслідують загибель 17-річної дівчини Марії, яку її знайомий забив молотком. У момент скоєння злочину молоді люди перебували вдома у підозрюваного.

Більше деталей повідомляють представники Нацполіції та обласної прокуратури Рівненщини. Особливого розголошення справі намагається надати знайома загиблій під ніком kimura.naomi, яка висвітлює розслідування у своєму TikTok.

Вбивство сталося 7 листопада у селі Обарів. Закривавлене тіло дівчини без ознак життя було виявлено поліцейськими на вулиці. Двір будинку, в якому проживає підозрюваний, був весь в бризках крові, очевидно залишеними, поки відбувалась спроба позбутися тіла. Постраждалу Марію забили молотком — у неї діагностовано щонайменше двадцять ран від тупого предмета на голові.

Рівне вбивство дівчини
Тіло дівчини знайшли на вулиці

Цікавим є той факт, що після скоєння вбивства підозрюваний у всьому зізнався батькам, а потім зник у невідомому напрямку. Слід віддати належне його батькові: він звернувся до поліції.

Обарів вбивство дівчини
Закривавлені сліди у дворі підозрюваного

Наразі 21-річного хлопця затримано, його взято під варту без можливості вийти під заставу. Свою провину він визнає лише частково, а мотиви жорстокого вчинку пояснювати відмовляється.

Рівне вбивство дівчини
Процес взяття під варту

Цікаво, що знайома загиблої стверджує, що батьком підозрюваного є військовослужбовець, який начебто може "поклопотати" про сина. Виправдати хлопця навряд вдасться, проте влаштувати йому максимально комфортні умови перебування за ґратами – ймовірно, так. Також деякі користувачі мережі зазначають, що, незважаючи на дані поліції, злочинець і його жертва не перебували в романтичних відносинах.

Багато українців вражені жорстоким вбивством і висловлюються з цього приводу на теренах соцмереж.

Додамо, якщо вина хлопця буде доведена, йому загрожує до 15 років за ґратами.

Раніше "Телеграф" розповідав про резонансний інцидент у Одесі — в згорілій квартирі було знайдено тіла матері і сина. У жінки виявилося перерізане горло.