П’ять речей, які категорично заборонено робити в день літнього сонцестояння

Читать на русском
Автор
11418
У день літнього сонцестояння можна зарядитись енергією на місяці вперед
У день літнього сонцестояння можна зарядитись енергією на місяці вперед. Фото starwalk.space

За словами астролога, у період літнього сонцестояння важливо торкнутися стихій природи

Вівторок, 21 червня – день літнього сонцестояння. Ця ніч найкоротша в році, а день – найдовший. Вважається, що дата несе потужну енергетику, тому важливо правильно зустріти й провести момент сонцестояння.

Як передає "Телеграф", про значення дня літнього сонцестояння і те, що не можна робити 21 червня, розповіла астролог Наталія Смоліна на своїй сторінці у Facebook. За її словами, у цей період думки здатні впливати на наше життя на кілька місяців уперед.

Як зазначає астролог, 21 червня 2022 року Сонце переходить у перший градус знака Рака з Близнюків. З цього моменту всі природні ресурси активізуються, а енергетика розвивається.

Що заборонено робити у день літнього сонцестояння:

  1. їсти м’ясо,
  2. пити алкоголь,
  3. проводити день на самоті,
  4. сумувати,
  5. ображатися.

Смоліна радить у найдовший день року зустріти світанок і загадати бажання. Також 21 червня можна зайнятися медитацією та різними духовними практиками.

Крім того, астролог звертає увагу на стихію вогню і пропонує зробити такі ритуали: стрибки через багаття, ходіння вугіллям, обхід квартири зі свічкою. Омиватися водою цього дня, за її словами, також благотворно.

Загалом, Смоліна рекомендує 21 червня поспілкуватися з природою. Наприклад, можна пройтися вулицею босоніж, відчуваючи енергію землі. Астролог запевнила, що якщо ви будете в день літнього сонцестояння радісними та вдячними, то світло й добро повернуться до вас у багаторазовому розмірі.

Нагадаємо, день літнього сонцестояння випадає на 21 червня щороку, окрім високосного (тоді дата переноситься на 20 число). Після цього світловий день іде на спад. Дата була важливою у традиціях наших предків. Дівчата, наприклад, вірили, що вранці 21 червня потрібно вмитися першою росою, тому що вважалося, що вода в цей момент лікувальна.

Раніше "Телеграф" писав, що 21 червня, у день літнього сонцестояння, потрібно загадувати бажання. Астролог розповіла, як робити це правильно, щоб усі ваші мрії здійснилися.