День Валентина: заборони та прикмети для закоханих

Читати російською
Автор

Ми підкажемо, що не можна робити на День Валентина та чому це може негативно вплинути на стосунки.

День святого Валентина — це не лише про романтику, подарунки та зізнання. З цим днем пов'язано багато народних прикмет і заборон, які, за віруваннями, можуть вплинути на ваше особисте життя.

1. "Самотність на весь рік": не сумуйте 14 лютого

Найголовніша заборона цього дня — сумувати за втраченим коханням або самотністю. Вважається, що саме 14 лютого негативні емоції можуть заблокувати вашу зустріч з другою половинкою.

2. "Не ризикуйте": забудьте про ворожіння

День святого Валентина не підходить для ворожінь на кохання. Вважається, що ворожіння цього дня можуть призвести до помилок і розчарувань.

3. "Не сваріться": бережіть свою пару

Сварки та з'ясування стосунків 14 лютого можуть призвести до розриву або охолодження почуттів. Навіть якщо виникнуть розбіжності, намагайтеся вирішити їх мирно.

4. "Не даруйте невдалі подарунки": подарунок з душею

Не економте на подарунку для вашої половинки. Вважається, що невдалий або дешевий подарунок може образити кохану людину і негативно вплинути на ваші стосунки.

5. "Не шукайте нову любов": бережіть те, що маєте

День святого Валентина — це день для закоханих пар. Не рекомендується цього дня шукати нову любов, адже це може призвести до плутанини та розчарувань.

6. "Повір'я на кохання": прикмети для закоханих

  • Побачити 14 лютого лебедів — до вірного кохання.
  • Якщо у День святого Валентина випаде сніг, то ваше кохання буде чистим і щирим.
  • Подарувати коханій людині парні речі — до щасливого спільного життя.
  • Знайти на вулиці валентинку — до швидкої зустрічі з коханням.

Порада:

Найголовніше — це щирість ваших почуттів. Не вірте забобонам, якщо вони заважають вам відкрити своє серце коханню. Налаштуйтесь на позитив, і День святого Валентина принесе вам багато радості та щастя!

Раніше "Телеграф" розповідав, яка порода собак приносить удачу, а яка — гроші та любов, прикмети і забобони. Окрім цього, вас може зацікавити, як прати дитячі іграшки, щоб вони були як нові.