Правильний одяг - запорука успішного побачення: поради, як його підібрати

Читать на русском
Автор
687
Перше побачення пройде прекрасно
Перше побачення пройде прекрасно. Фото freepik.com

Що треба вдягнути, щоб побачення було вдалим

Побачення — подія, сповнена переживань, хвилювань, але водночас радості й щастя. До нього завжди готуються з особливим трепетом. Тому важливо обрати красивий та стильний одяг, модні зачіску і макіяж. Однак мало хто знає, що обравши неправильне вбрання, можна привернути невдачі в цей день. А раніше ми розповідали про прикмети про кохання.

Виявляється, що саме одяг, який ви одягнете на побачення, може повпливати на ваше життя. Про це пише Ukr.Media.

Що треба вдягнути на побачення

Колір

  • Є кольори в одязі, що притягують удачу. Наприклад, червоний символізує любов та піднімає настрій. Червоне вбрання на першому побаченні — це знак сили за народними прикметами.
  • Зелений колір символізує гармонію. Тому якщо у вас на меті — міцні та глибокі стосунки, то варто обрати зелене вбрання. Також образ цього кольору показує серйозність намірів.

Тканини та їхня енергетика

  • Шовк приваблює чуттєвість. Тому варто одягнути наряд з цього матеріалу. Також шовк сприятиме глибоким емоційним зв’язкам у стосунках.
  • Лляні матеріали символізують легкість і природність. Якщо вдягнете одяг з льону, створите невимушену та комфортну атмосферу.

Аксесуари

Прикраси й камені. Про них важливо не забувати. Наприклад, якщо ви вдягнете рожевий кварц, він притягне кохання. Також прикраси з цього каменю притягують позитивну енергетику на побаченні.

Аромати

Важливо пам’ятати про аромати. Запах троянди та лаванди може створити романтичну атмосферу. Можна зробити власноруч такий парфум або придбати готовий.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не варто давати сіль в борг. Ми поділилися цікавими прикметами й забобонами.