Не показуйте ці речі гостям: як можна накликати біди

Читати російською
Автор

Похизувавшись цими речами, можете накликати на себе лихо

Наші предки вірили у безліч прикмет та забобон. Дуже часто повір’я навіть диктували, як жити. З гостями теж було пов’язано чимало забобон. Раніше ми розповідали, чому не варто давати сіль в борг. Тепер поговоримо, які речі краще не показувати гостям.

Мабуть, ці забобони пов’язані з тим, що "щастя любить тишу" і не варто зі всіма ним ділитися. Про це пише РадіоТрек.

Які предмети не можна показувати гостям

  • Гроші. Вважалося, що так можна погіршити свій фінансовий стан. Не варто показувати гостям свої заощадження чи навіть великі суми.
  • Ліки. Не варто також показувати усілякі медичні препарати, тонометри, термометри тощо. Річ у тім, що вони можуть викликати почуття жалю до вас та співчуття. Показуючи їх комусь, можна накликати в дім негативну енергетику.
  • Старі фото. Знімки вбирають у себе енергетику людини упродовж багатьох років. Чужа людина (або просто інша) може передати свій негативний досвід чи енергію людині, що зображена на фото.
  • Обереги й талісмани. Ці речі мають магічні властивості. Тому вони вважаються потаємними і особистими. Їх треба тримати далеко від сторонніх очей. Річ у тім, що чужа енергетика може "зламати" захист, на який здатний оберіг. Талісман може просто втратити свої властивості. На додаток, у власника талісмана можуть з’явитися проблеми і труднощі у житті.
  • Ювелірні вироби. Дорогоцінні метали також вбирають в себе енергетику їх власників і чужих людей. Якщо ви похизуєтеся, наприклад, шкатулкою з такими аксесуарами чи одним із них, можете притягнути до себе негатив.

Раніше "Телеграф" розповідав, про що віщує порваний одяг. Ми поділилися цікавими прикметами і забобонами.