Повідомлення з загробного світу чи символ нещастя: про що віщує годинник, що зупинився

Читать на русском
Автор
771
Про що говорить годинник, що зупинився
Про що говорить годинник, що зупинився. Фото rbc.ua

Зупинений годинник може принести невдачі

Годинник допомагає нам планувати час. Однак є багато прикмет, що пов’язані з ним, а особливо, з його зупинкою. Раніше ми розповідали про прикмети про везіння. Тепер поговоримо про годинники.

Самовільна зупинка годинника віщує про різні речі. Про це пише Obozrevatel.

Що символізує годинник, що зупинився

Зв'язок із майбутнім та минулим

Зупинений годинник дуже часто, сприймають як прибуття чогось важливого. Більшість вірять, що це такий особливий зв’язок з минулим та майбутнім, коли час нібито зупиняється на якусь мить.

Повідомлення з загробного світу

Багато хто сприймає зупинений годинник як послання від померлих родичів, що намагаються сповістити про щось важливе. Це повір'я каже, що стрілки, що зупинилися, — це міст між двома світами, який полегшує духовний контакт.

Спонукання до самоаналізу

Також повір’я кажуть, що якщо годинник зупинився, це означає, що треба переглянути пріоритети та цінності. Таким чином доля спонукає до важливих змін, які призведуть о самореалізації та особистісного зростання.

Символ наближення нещастя

Деякі повір’я кажуть, що зупинка годинника символізує невдачу та проблеми. Якщо наручний годинник став, хоча на це не було явних причин, краще бути обережними та уважно віднестися до цього знаку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як за допомогою солі позбавитись від невдач та негативу. Ми поділилися цікавими прикметами та забобонами.