Точно збудеться: як загадати бажання в новорічну ніч

Читать на русском
Автор
1148
Що зробити, щоб новорічне бажання збулося
Що зробити, щоб новорічне бажання збулося. Фото skadovsk.city

Як загадати бажання в новорічну ніч

Новорічна ніч — час магії та чудес. Саме цієї ночі можна і треба загадувати те, про що ви довго мріяли. Раніше ми розповідали, як привітати найдорожчих людей з Новим роком.Тепер поговоримо про те, як правильно загадати новорічне бажання.

Навіть найбільші скептики в новорічну ніч починають вірити у дива та магію. Здавна вважається, що якщо в новорічну ніч загадати бажання, воно точно збудеться. Однак не всі це роблять правильно. Про це пише Апостроф.

Як загадати бажання у новорічну ніч — кілька способів

Використайте пусту пляшку. Бермо пусту місткість з-під шампанського або іншого напою. Важливо взяти саме скляну пляшку. На папері пишемо бажання та скручуємо у трубочку та сховати у пляшці. Закупорюємо її та ховаємо подалі.

Візьміть скляну банку. Пишемо різні бажання на різних шматочках паперу. Складаємо їх у прозору банку та заповнюємо її цукерками. Міцно закупорюємо банку та ставимо в непомітне місце. Ваші бажання будуть здійснюватися упродовж року.

Візьміть мандарини. Маркером пишемо на них те, що хочемо взяти з собою в новий рік. Наприклад, здоров’я, кохання, достаток, щастя, мир. Всі мандарини з бажаннями треба з’їсти або поділитися з близькими. Також перед самим боєм курантів треба почистити одну та покласти під ялинку. Так ви залучите щастя.

Раніше "Телеграф" розповідав, що зробити на Новий рік, щоб водилися гроші. Ми поділилися цікавими прикметами та забобонами.