Грошове дерево "працювати" не буде: де не варто ставити цю рослину

Читать на русском
Автор
3592
Крассула прикрасить будь-який будинок
Крассула прикрасить будь-який будинок. Фото Pexels

Щоб грошове дерево приваблювало багатство, знайдіть для нього правильне місце

Про крассулу, також відому як толстянка або грошове дерево, існує чимало прикмет. Ця рослина, впевнені езотерики, приваблює багатство у житло та робоче приміщення.

Щоб грошове дерево дійсно "працювало", знайдіть для нього правильне місце у будинку чи офісі. Про це йдеться у матеріалі City Magazine.

Крассула вважається символом процвітання та достатку. Існує легенда, що колись бідняк просив у богів багатства, і коли повернувся додому, то виявив там грошове дерево, яке раптово виросло в його саду. В езотериці впевнені, що ця рослина може стати ключем до гармонії та добробуту вашого будинку чи робочого простору. Однак лише правильне розміщення толстянки привабить гроші та позитивну енергію.

Де розмістити грошове дерево в будинку та офісі

Згідно з традицією фен-шуй, найкраще місце для грошового дерева – південно-східний кут будинку. Цей напрямок символізує багатство та достаток. Якщо поставити квітку там, то чекайте фінансової удачі й успіху. Для покращення потоку енергії та залучення багатства до будинку розміщуйте крассулу у передпокої праворуч біля вхідних дверей. У фен-шуй коридор асоціюють зі шляхом енергії, тож у цьому місці грошове дерево забезпечить безперешкодний потік багатства.

В офісі вдалим місцем для крассули стане південно-східний кут. Наприклад, ви можете поставити рослину на південно-східний кут столу. Крім того, північна частина кімнати пов’язана з кар’єрою, тому в цьому місці грошове дерево залучатиме кар’єрні успіхи та зростання.

Де не можна ставити грошове дерево

У спальні, згідно з фен-шуй, не повинно бути рослин, у тому числі й грошового дерева. Не варто ставити крассулу перед відкритим вікном, що виходить на південь, бо пряме сонячне проміння пошкодить листя. Приміщення з низьким освітленням або там, де гуляють протяги, теж не сподобаються рослині.

Грошове дерево любить яскраве, але непряме сонячне світло. Поставте квітку біля вікна, що виходить на південь, південний захід або південний схід. Забезпечте рослину стабільною температурою вище 18°C та вологістю від помірної до високої.

Раніше "Телеграф" розповідав, які ще рослини залучають гроші. Варто звернути увагу на кілька невибагливих варіантів.