Не тільки грошове дерево: які рослини висадити вдома, щоб залучити багатство, удачу й достаток

Читати російською
Автор

Варто звернути увагу на шість квіток – "магнітів багатства"

Багато кімнатних рослин, як вважається, залучають до будинку гроші й удачу. Фен-шуй та народні повір’я виділяють принаймні шість квіток, які допоможуть вам розбагатіти.

Чимало прикмет існує навколо так званого грошового дерева, але є й інші "зелені друзі", які варто принести у ваше житло. Про це пише журнал City Magazine.

Товстянка яйцеподібна

Рослина, більш відома як "грошове дерево", являє собою товсте м’ясисте листя, яке дуже схоже за формою на монети. У деяких культурах вважається, що ця квітка приносить удачу та процвітання.

Грошове дерево /flo.discus-club.ru

Пахіра водна

Екзотична рослина з кучерявим стовбуром і яскраво-зеленим листям стане відмінним вибором, якщо ви мрієте покращити своє фінансове становище. У фен-шуй пахіра часто використовується як символ удачі та процвітання.

Заміокулькас

Розкішна кімнатна квітка з блискучим темно-зеленим листям. Згідно з прикметами, вирощування цієї рослини у будинку обіцяє багатство.

Заміокулькас

Пілея пеперомієподібна

Так зване китайське грошове дерево надзвичайно популярне серед любителів рослин. Невибагливий характер квітки стане приємним доповненням до його "магічних властивостей".

Драцена Сандера

Щасливий бамбук — відома рослина у фен-шуй, вважається, що вона приносить удачу, здоров’я та достаток. Така кімнатна квітка стане окрасою вашого будинку.

Драцена Сандера

Епіпремнум золотистий

Інша назва – потос. Квітку легко впізнати за красивим серцеподібним листям із золотистими плямами. Езотерики стверджують, що рослина притягує у ваше житло позитивну фінансову енергію.

Раніше "Телеграф" писав, які рослини порушують гармонію вдома. Прикмети закликають позбавитися цих кімнатних квітів.