Не тільки грошове дерево: які рослини висадити вдома, щоб залучити багатство, удачу й достаток

Читать на русском
Автор
1514
Кімнатні квіти можуть бути не лише прикрасою будинку
Кімнатні квіти можуть бути не лише прикрасою будинку. Фото pexels.com

Варто звернути увагу на шість квіток – "магнітів багатства"

Багато кімнатних рослин, як вважається, залучають до будинку гроші й удачу. Фен-шуй та народні повір’я виділяють принаймні шість квіток, які допоможуть вам розбагатіти.

Чимало прикмет існує навколо так званого грошового дерева, але є й інші "зелені друзі", які варто принести у ваше житло. Про це пише журнал City Magazine.

Товстянка яйцеподібна

Рослина, більш відома як "грошове дерево", являє собою товсте м’ясисте листя, яке дуже схоже за формою на монети. У деяких культурах вважається, що ця квітка приносить удачу та процвітання.

Грошове дерево, товстянка
Грошове дерево

Пахіра водна

Екзотична рослина з кучерявим стовбуром і яскраво-зеленим листям стане відмінним вибором, якщо ви мрієте покращити своє фінансове становище. У фен-шуй пахіра часто використовується як символ удачі та процвітання.

Заміокулькас

Розкішна кімнатна квітка з блискучим темно-зеленим листям. Згідно з прикметами, вирощування цієї рослини у будинку обіцяє багатство.

Заміокулькас
Заміокулькас

Пілея пеперомієподібна

Так зване китайське грошове дерево надзвичайно популярне серед любителів рослин. Невибагливий характер квітки стане приємним доповненням до його "магічних властивостей".

Драцена Сандера

Щасливий бамбук — відома рослина у фен-шуй, вважається, що вона приносить удачу, здоров’я та достаток. Така кімнатна квітка стане окрасою вашого будинку.

Драцена Сандера
Драцена Сандера

Епіпремнум золотистий

Інша назва – потос. Квітку легко впізнати за красивим серцеподібним листям із золотистими плямами. Езотерики стверджують, що рослина притягує у ваше житло позитивну фінансову енергію.

Раніше "Телеграф" писав, які рослини порушують гармонію вдома. Прикмети закликають позбавитися цих кімнатних квітів.