Гроші, любов чи дружба: як залучити удачу в своє життя за допомогою кольору

Читать на русском
Автор
686
Про кожен колір веселки існує прикмета
Про кожен колір веселки існує прикмета. Фото Freepik

Зелений – символ фінансової удачі, а рожевий – кохання

Прихильники фен-шуй та езотерики вважають, що деякі речі можуть допомогти залучити удачу та щастя. Це можуть бути як кімнатні квіти, так і певні кольори веселки.

Зелений символізує грошову енергію, а ось рожевий та червоний "відповідають" за любовні справи. Які ще є прикмети про кольори, пише Best Life.

Зелений та золотий

Ці кольори залучать фінансову удачу, принесуть багатство й гроші у ваше життя. Здавна зелений асоціювався з балансом і достатком, а золото взагалі символ влади. Обидва кольори, на думку езотериків, залучають нові можливості та джерела доходу. Зеленим або золотим можна пофарбувати стіни в офісі, наприклад. Принести в будинок грошове дерево – ще одна чудова ідея.

Червоний і рожевий

Червоний – колір пристрасті, сміливості, енергії та тепла. Рожевий не менш романтичний і грайливий. Щоб залучити до життя кохання, езотерики радять носити на побачення одяг та прикраси цих тонів.

Жовтий та помаранчевий

Два теплі кольори символізують тепло, творчість, відкритість та свободу. Вважається, що жовтий і помаранчевий допоможуть знайти друзів. Ці відтінки забезпечать позитивний настрій, тому сміливо вписуйте їх у гардероб.

Червоний і фіолетовий

Згідно з прикметами, удачу та впевненість принесуть саме червоні й фіолетові тони. Перший допоможе вам відчути силу не тільки у своїх намірах, а й заразити впевненістю інших людей. Фіолетовий — символ королівської влади, почуття власної гідності, врівноваженості та мудрості. Такий колір езотерики радять використовувати в інтер’єрі будинку.

Раніше "Телеграф" писав, що не радять носити у кишені езотерики. На їхню думку, деякі предмети відлякають фінансовий успіх.