Повинна бути тільки одна: чому не можна спати на двох подушках заміжнім та дітям, давні прикмети

Читать на русском
Автор
2900
Наші пращури вважали, що спати на двох подушках не можна
Наші пращури вважали, що спати на двох подушках не можна. Фото pexels.com

Як говорять прикмети, і заміжнім, і людям похилого віку, і дітям не можна спати на двох подушках одночасно

Деякі люди звикли використовувати для сну не одну, а одразу дві подушки. Однак, як виявилось, наші предки вважали, що так робити не можна, інакше проблем не оберетеся. Народні прикмети пояснюють, чому не варто спати одразу на двох подушках.

Згідно з народними віруваннями, які прийшли до нас через століття, для сну краще брати лише одну подушку, пише unian. А ось спати на двох — категорично заборонено, причому як дорослим людям, так і старим, і дітям.

Що кажуть прикмети:

Якщо самотня людина спить на двох подушках — вона посилає сигнал у Всесвіт, що постіль не порожня, а значить партнер не потрібен. Таким чином, людина не зможе знайти другу половинку.

Дитина, якій батьки кладуть у ліжко дві подушки, виросте невпевненою в собі людиною і буде весь час перебувати, ніби "між двома вогнями". Таким дітям у майбутньому буде дуже складно відстоювати свою думку та самовиражатися.

Якщо літня людина спить на двох подушках, вона думатиме про розчарування за прожиті роки життя. А друга подушка нагадуватиме про самотність на схилі життя.

Сімейним людям також не можна спати на двох подушках. Якщо один із пари ночує сам, то подушку партнера варто відкласти убік, інакше зрад не уникнути.

Раніше "Телеграф" розповідав про дев’ять речей, які не можна викидати з дому. Інакше накличете нещастя у своє житло.