Які п’ять трав потрібно принести до будинку: залучать удачу, гроші та процвітання

Читать на русском
Автор
3397
Базилік – символ багатства
Базилік – символ багатства. Фото Pixabay

На думку езотериків, особливі рослини варто розміщувати у житлі для залучення багатства

Талісманом багатства в будинку може бути не тільки грошове дерево, а й популярні трави. Езотерики вважають, що п’ять рослин залучать позитивні потоки енергії, у тому числі фінансової.

Прибічники езотерики та фен-шуй виділяють п’ять трав для залучення удачі, грошей і процвітання. Про це пише Best Life.

Базилік

Популярна рослина не лише доповнить ваші страви. Базилік здавна вважався символом багатства та грошей. Існувала традиція дарувати цю траву молодятам, щоб ті жили безбідно. А у стародавніх римлян була гарна прикмета: наречена несла у весільному букеті базилік, щоб залучити удачу й родючість. Цей же інгредієнт використовували для приготування королівських духів. Відповідно до фен-шуй, базилік потрібно розміщувати біля входу в будинок, щоб притягнути удачу.

М’ята

Рослина вважається символом фінансового зростання та процвітання. Езотерики пропонують розміщувати м’яту навколо будинку, щоб позбавитися будь-якого негативу й небажаної енергії.

М’ята
М’ята — символ фінансового зростання та процвітання

Кориця

На думку езотериків, відома спеція допомагає досягти успіху і досягти бажаної мети. Вважається, що кориця приваблює багатство, успіх та позитивну енергію. Рослину часто застосовують у грошових ритуалах.

Ромашка

Не дарма ця трава асоціюється з розслабленням, умиротворенням і позитивом. Згідно з прикметою, якщо розсипати квіти в будинку, то ваше бажання здійсниться. Крім того, ви можете пити ромашковий чай, зосереджуючись на своїй мрії: просто уявляйте, що вона вже втілена в реальність. Ромашка є компонентом різноманітних ритуалів. Багато хто носить листя рослини в мішечку або амулеті для залучення професійного успіху.

Ромашка в руках
Ромашка може бути амулетом та талісманом

Лаванда

Лаванда — улюблений аромат багатьох. Відома тим, що приносить удачу. Згідно з прикметою, якщо покласти лаванду з пелюстками троянд під подушку, то ви побачите гарні сни і закликаєте у своє життя щастя. Крім того, такий ритуал, за словами езотериків, допоможе залучити умиротворення та любов до себе. У фен-шуй вважається, що лаванда в будинку не лише приносить удачу, а й захищає від негативної енергії.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому віддавати чи викидати квітку "жіноче щастя" – погана прикмета. Не забувайте, що спатіфілум — символ гармонії та добробуту в будинку.