До яких подій готуватися, якщо свербить права або ліва рука

Читать на русском
Автор
7372
До чого свербить права і ліва рука
До чого свербить права і ліва рука. Фото temed

Напевно ви часто чули про те, що ліва рука свербить до прибутку

До нас від предків перейшло безліч прикмет та забобонів, деякі з них стосуються певних реакцій нашого організму. Наприклад, "якщо свербить ніс — це до пияки", а якщо ліва рука — до прибутку. Але чи це так?

У матеріалі "РБК-Україна" розказано, до яких подій у житті необхідно готуватися, згідно з народними прикметами, якщо у вас раптово засвербіла права або ліва рука.

До чого свербить права і ліва рука

Усім, напевно, з дитинства ще відомо, що ліва рука "повідомляє" про швидкий прибуток, і як кажуть езотерики, це справді так. Чим частіше й інтенсивніше свербить долоня, тим швидше у ваші руки потраплять гроші. Це може бути премія, виграш та повернення старого боргу, наприклад.

І щоб посилити дію прикмети, фахівці радять провести ритуал, якщо у вас засвербить ліва рука, то швидше покладіть у неї гроші, але тільки купюри, а не дрібницю. Ще можна доторкнутися лівою рукою до правої кишені — вважається, що сума прибутку може збільшитись.

Що стосується правої руки, то здавна говорили: "Якщо свербить права долоня — будеш з кимось вітатися". І це теж, згідно з прикметами, правда, але все залежить від дня тижня.

  • якщо рука засвербіла в понеділок, тоді чекайте на зустріч зі знайомим;
  • якщо у вівторок — зі старим другом;
  • якщо рука свербить у середу — є ймовірність нового знайомства;
  • у четвер — побачення;
  • у п’ятницю – романтична зустріч;
  • у суботу — зустріч з коханою людиною;
  • у неділю — зустріч із високопоставленою людиною.

"Телеграф" писав раніше, що свербіж у носі може мати певне значення для нашої долі. Експерти розповіли, на що слід звернути увагу.