Чоловіки з цими іменами — жахливі скупердяї, їм завжди шкода грошей

Читать на русском
Автор
16447
Таких лише троє
Таких лише троє. Фото Freepik

У деяких випадках ситуацію можна виправити банальною розмовою начистоту, але це працює не завжди

Ім'я — це одна з визначальних рис особистості, яка може суттєво вплинути на характер і поведінку людини. Деякі імена можуть створювати стереотипи та впливати на сприйняття людини оточуючими. Наприклад, деякі жіночі імена відштовхують чоловіків через особливості характеру багатьох їхніх власниць, інші ж навпаки — дуже вдалі й пророкують щасливе та багате життя.

Сьогодні розкажемо, як ім'я впливає на людину на прикладі чоловіків, які славляться своїм скупердяйством. До переліку найбільших скнар, за даними езотериків, входять Дмитро, Костянтин і Роман. Чому саме вони, розповідає kinoafisha.info.

Роман

Чоловіки, які мають це ім'я, дуже часто успішні та заможні. Їм не шкода витрачатися на себе, щоб тримати марку — вони купують дорогі аксесуари, брендовий одяг, елітні авто та постійно витрачаються на всілякі дурниці. Однак, щойно мова заходить про другу половинку, дітей чи когось із рідних, Роман перетворюється на жаднюгу. Якщо нагадати йому про подвійні стандарти, за якими він і живе, Роман образиться.

Костянтин

Власники цього імені теж постійно рахують кожну копійку і зляться, коли партнерка звинувачує їх у дріб'язковості. Костянтин пам’ятає кожен раз, коли йому довелося відкрити гаманець, а сімейні розмови — це ніщо інше як підрахунок його витрат за певний період.

Дмитро

Скупість цих чоловіків частіше всього пов’язана з бідністю його сім’ї: в дитинстві Дмитро мало що міг собі дозволити, тому, коли виростає, намагається на всьому економити. Так само доведеться робити і його другій половинці — зв’язуючись з цим хлопцем, будьте готові забутися про шикарні ресторани та відпустку у п’ятизірковому готелі на березі моря. Можливо, відкрита розмова про цей його недолік зможе виправити ситуацію, кажуть езотерики. Спробувати все-таки варто.

Раніше ми розповідали про чоловіків, які стають багатими після 40. Їх теж можна "розпізнати" за ім’ям.

Матеріал має суто розважальний характер. Пам’ятайте, що незалежно від імені, людина сама будує свою долю