Не розповідайте їм зайвого: які імена носять найбільш заздрісні жінки

Читать на русском
Автор
295595
Це почуття знайоме кожному, але хтось такий стан вважає нормальним
Це почуття знайоме кожному, але хтось такий стан вважає нормальним. Фото freepik.com

Розповідати їм про свої перемоги — марна справа, тільки зіпсуєте людям настрій

Саме від імені частково залежить наша доля і наша вдача. Деякі імена вважаються щасливішими за інші, а деякі свідчать про настільки негативні риси характеру, що спілкуватися з їхніми власниками не виникає жодного бажання.

Про те, з власницями яких імен не варто ділитися чимось особистим, розповідає Ukr.Media. Вони просто не вміють щиро радіти за успіхи інших, і причин цьому безліч.

Валерія

У перекладі з латині це ім’я означає "Сильна". Валерії часто заздрять чужим досягненням, успіхам на роботі та в особистому житті. Вони постійно "сканують" людей навколо і порівнюють їхнє життя зі своїм. Висновок у них майже завжди один і той же: комусь просто пощастило більше! А вся річ у тім, що найприскіпливіше Лера приглядається до тих речей, які в неї самої не вдаються, і якщо вона бачить, що в когось справи йдуть краще, не може з собою нічого вдіяти — заздрість просто роз’їдає її зсередини.

Аврора

Цим жінкам складно ігнорувати внутрішню досаду і заздрість, коли вони стикаються з несправедливістю. Це ім’я означає "Зоря" або "Світанок" і його власниця має дуже запальний характер. Аврора сповнена енергетикою вогню і сонця, що допомагає їй бути твердою у власних переконаннях, впертою і справедливою. Однак саме через останню рису характеру їй так складно ігнорувати внутрішню досаду, засмучення та чорну заздрість, коли вона стикається з безчестям.

Ольга

Володарок імені Ольга злитися та заздрити змушує нерівність. Жінки, чиє ім’я у перекладі означає "свята", "мудра" або навіть "фатальна", часто домагаються успіху у тих сферах, де їм доводиться передавати свої знання і когось вчити. Втім, саме робота з людьми мимоволі зіштовхує Ольгу з усвідомленням того, що у когось життя може бути кращим, доходи більшими, відпочинок крутішим, а чоловік — більш ласкавим і люблячим. Володарку цього імені така вселенська несправедливість змушує злитися і заздрити, адже саме вона більше за інших заслуговує на всі прояви щастя. Ну, хіба не так?..

Лоліта

Жіночна і вразлива, але, крім того, дуже хитра та амбітна. У перекладі з іспанської це ім’я означає "скорботна", і це неспроста. Дівчата з таким іменем часто намагаються реалізувати себе у творчій сфері, через що їм постійно доводиться порівнювати себе з іншими людьми. З одного боку, це допомагає їм ставати кращими, з іншого — так Лоліти набувають зайвої озлобленості щодо потенційних конкурентів. Заздрість часто їх переслідує, але зробити з цим вони нічого не можуть.

Рената

В думках у Ренати часто снують темні підступи суперникам, помста кривдникам і заздрість до всіх навколо. Від цього жіночого імені так і віє романтичністю та м'якістю, але це хибне враження. Якщо ви маєте знайомих із таким іменем, то прекрасно знаєте, що помилок вони не пробачають, як і ваших перемог. Дівчата, яких так назвали, регулярно пробують загрібати жар чужими руками і дуже зляться, коли це не вдається.

Раніше ми розповідали, що ініціали вашого імені, прізвища і по батькові без зайвих слів можуть розкрити всю правду про вас. І ви можете самі у цьому або переконатися, або розвінчати цей "міф" раз і назавжди.

Матеріал має суто розважальний характер. Пам’ятайте, що незалежно від імені, людина сама будує свою долю