Може бути число від 1 до 9: як визначити сумісність пари за іменами

Читать на русском
Автор
28155
Дізнайтеся про себе та свою половинку щось нове Новина оновлена 13 лютого 2023, 21:39
Дізнайтеся про себе та свою половинку щось нове. Фото Freepik

Числа, у які складаються наші імена, можуть багато розповісти про характер та стосунки з іншими людьми

Вважається, що від імені людини частково залежить її доля. А якщо йдеться про двох людей, то розібравши обидва імені, можна навіть дізнатися про долю їхніх стосунків. Сумісність пари залежить не тільки від знаку Зодіаку — свою роль тут відіграє ще й нумерологія.

Щоб дізнатися про сумісність імен, треба провести нескладні розрахунки. Так, у кожної літери є своє число. Додавши всі букви свого імені та імені партнера, ви зможете дізнатися, що вас може очікувати у майбутньому, розповідає zatyshok. Далі докладно пояснюємо, як це зробити.

Таблиця сумісності імен

Спершу нам потрібно дізнатися число вашого імені. Кожній букві відповідає певне число:

1 – А, І, С;

2 – Б, Й, Т, И;

3 – В, К, У, Ь;

4 – Г, Л, Ф, Ї;

5 – Д, М, Х, Ю;

6 – Е, Н, Ц, Я;

7 – Є, О, Ч;

8 – Ж, П, Ш;

9 – З, Р, Щ.

Для прикладу, ми розрахуємо сумісність імен Віра і Максим. Спираючись на наведену вище таблицю, ми можемо вирахувати число двох імен таким чином: Віра = 3 + 1 + 9 + 1, тобто 14; Максим = 5 + 1 + 3 + 1 +2 + 5 = 17. Ми отримали два числа: 14 і 17. Але нам потрібне не двозначне число, а конкретна цифра, тому додаємо між собою 14 і 17. У нас вийде: 1+4 = 5 і 1+7 = 8. Тобто число імені Віра — 5, а число для Максима — 8.

Тепер потрібно порахувати сумісність цих імен. Для цього складемо ці числа між собою: 5 + 8 = 13. Скорочуємо число до єдиної цифри: 1+3 = 4. Все — це наш кінцевий результат.

Любовна сумісність імен — що означають цифри від 1 до 9

Щойно ви вирахуєте число сумісності з вашим партнером, зможете перевірити, що це означає. Усі дані наведені у списку нижче.

  • 1 – в нумерології одиниця є найсильнішим числом. Вона символізує початок і спокій. Якщо ваша цифра — 1, то ви і ваш коханий ідеально підходите один одному. Спільне життя з коханою людиною приноситиме вам тільки задоволення та щастя, і навіть дрібні сварки не зможуть зіпсувати ваших стосунків та гармонії.
  • 2 – двійка вважається символом добра і миролюбства. Це означає, що у вашій родині завжди пануватиме гармонія та взаєморозуміння, а конфлікти, які зрідка трапляються у всіх, минатимуть швидко і безболісно для обох. Таку пару можна назвати ідеальною.
  • 3 – згідно з нумерологією, трійка – досить нестабільне число. Спершу ваші стосунки можуть розвиватися дуже стрімко, але вже після весілля все може кардинально зміниться. Сильні почуття, на жаль, можуть значно ослабнути під вантажем спільного побуту та рутини. На фоні цього можливі сварки та поява недовіри один до одного. Все це можна подолати, просто поговоривши з партнером відверто, однак не всі можуть переступити через своє "Я" і прислухатися до цієї поради.
  • 4 – це число не обіцяє вам довгих романтичних стосунків і щасливого спільного життя. Фізичний потяг може бути сильним, однак про справжнє кохання тут годі й говорити. У певний момент ви просто зрозумієте, що ви і ваш обранець — абсолютно різні люди і вам не по дорозі.
  • 5 – символ свободи та мінливості. Якщо у вас вийшла саме ця цифра, існує великий ризик зради у парі. Причому це може статися як і з чоловіком, так і з жінкою. Обоє підозрюватимуть щось неладне і з часом їхні побоювання лише наростатимуть, обростаючи все новими почуттями, відверто кажучи, не найкращими. Знаєте, як кажуть: "Від любові до ненависті один крок"…
  • 6 – в нумерології це число означає, що ваші стосунки будуть тривалими, але нестабільними. Можливо, на самому початку спільне життя доставить вам масу незручностей, але з часом ви звикнете до своєї половинки і приймете її такою, як вона є. Але є один важливий нюанс: в такому випадку у певний момент ваші стосунки можуть трансформуватися з романтичних у дружні.
  • 7 – як не дивно, у любовних стосунках число 7 вважається найбільш несприятливим. І навіть якщо спершу все здається ідеальним — романтика і пристрасть постійно чергуються, не даючи парі нудьгувати у компанії один з одним — з часом від палких емоцій не лишиться і сліду. Якщо партнери не зможуть вчасно знайти ту саму золоту середину, сімейне життя вони сприйматимуть як важкий тягар.
  • 8 – число, що символізує постійність. Однак не в найкращому хорошому контексті: це буде нудне життя, сповнене рутинними справами і турботами. На цьому підґрунті може виникати чимало непорозумінь та сварок, розбіжності у поглядах і швидке згасання почуттів. Згодом така пара може прийти до висновку, що вони не створені одне для одного. Може бути і так, що з роками ця стабільність почне влаштовувати обох партнерів і все налагодиться, але для цього повинно бути розуміння ситуації від обох сторін.
  • 9 – сприятливе число сумісності. У такому шлюбі буде і кохання, і взаєморозуміння, а ще — постійне відчуття новизни. Це означає, що навіть через багато років подружжя матиме одне до одного повагу і теплі почуття, які зможуть подолати будь-які перешкоди.

Раніше ми розповідали, що означають ініціали вашого імені, прізвища та по батькові. За цими літерами про людину можна зрозуміти більше, ніж вона сама може про себе розказати.

Матеріал має суто розважальний характер. Пам’ятайте, що незалежно від імені, людина сама будує свою долю